Ontbijt of lunch met banana pancakes

Begin je dag bij Koffieboetiek!

Bij Koffieboetiek geloven we dat de ochtend de toon zet voor de rest van je dag.
En hoe kun je die beter beginnen dan met een smaakvol, vers én gezond ontbijt?
In de ochtend geen tijd? Kom dan tussen de middag lekker even lunchen.

Van smoothiebowls tot heerlijke overnight oats, je ontbijt / lunch wordt hier met liefde en aandacht bereid, precies zoals jij het verdient. Onze huisgemaakte granola speelt de hoofdrol in veel van onze ontbijtcreaties. En dan hebben we nog onze bananenpannenkoekjes – een echte favoriet waar we stiekem zelf ook niet vanaf kunnen blijven. Toch liever een Acai-smoothie bowl? Die is niet alleen een feestje voor het oog, maar geeft je dag ook een flinke energieboost. Kortom, bij ons begin je je dag altijd goed!

Coconut acai bowl - heerlijk als ontbijt / lunch

Tropical chia

Banana pancakes en croissant met jam

De lunch bij Koffieboetiek gaat verder dan het standaard broodje. Hier kun je genieten van bijzondere smaken, zoals ons flatbread met oesterzwam of een stevige snee brood met onze speciale huisgemaakte tonijnsalade. En mocht je toch in de stemming zijn voor iets simpels en vertrouwds, dan kun je altijd rekenen op een vers, knapperig croissantje met jam.

Voor iedereen wat wils

Bij Koffieboetiek snappen we dat smaken verschillen, en dat geldt ook voor dieetwensen. Vegetarisch? Geen probleem. Glutenvrij? We hebben het voor je. Wat je voorkeur ook is, bij ons vind je altijd iets dat past bij jouw smaak en levensstijl.

Kom ontbijten / lunchen en ervaar het zelf

Zin in iets speciaals of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze volledige menukaart?
Bekijk deze alvast online en ontdek wat Koffieboetiek allemaal te bieden heeft.