Koffieboetiek - wie zijn wij

Wij zijn Djoeke en Marieke

Wij zijn te vinden in ons sfeervolle pand aan de Kromme Steenweg 33.
Wanneer je bij ons binnenstapt proef je meteen de liefde voor koffie, gezond eten en gezelligheid.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar zichzelf en de beste versie van zichzelf te worden door te sporten, gezond en gevarieerd te eten. Afgelopen jaren hebben wij dit zelf ook ondergaan en zijn wij aan de slag gegaan met onze eigen fysieke en hormonale struggles. Met hulp startte we een zoektocht naar de beste versie van onszelf om een goede balans te vinden in een gevarieerd, gezond maar vooral gelukkig leven. Wij willen laten zien dat gezonde voeding voor je kan werken, in plaats van tegen je.

Maar ook wij hebben natuurlijk onze “guilty pleasures” waarbij we onze mentale gezondheid dan weer een lekkere boost geven. 

We hebben elkaar leren kennen als collega’s in een interieurzaak. Samenwerken bleek al snel geen enkel probleem. Onze passies voor goed eten, koffie en interieur kwamen geregeld naar boven. Zo ontdekten we op een blauwe maandag onze gezamenlijke droom, het opzetten van een koffietentje. Buiten werktijd bespraken we onze drijfveren en wisselden ideeën uit. Genoeg redenen om de handen ineen te slaan!

Van een “ver-van-ons-bed-show” naar Koffieboetiek! Wij kunnen ons geluk niet op.

Djoeke en Marieke

Heerlijk ontbijt en lunch bij Koffieboetiek

De gezichten achter Koffieboetiek

Zien we jullie snel?

Ben je in de buurt? Kom dan zeker langs op de Kromme Steenweg 33. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 9.00 tot 16.00 uur. Parkeergelegenheid is dichtbij en het winkelcentrum, trein- en busstation zijn op loopafstand. Reserveren is niet nodig, loop gewoon binnen. Ben je met 4-6 personen en wil je zeker zijn van een plekje, neem contact op en reserveer onze speciale ronde tafel in de serre!

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in Koffieboetiek!

Liefs,